Ezio, Modern Warfare 2'den Korkmuyor!

Bakalım Modern Warfare 2 ile aynı dönemde çıkacak olan oyun beklenen başarıyı yakalayabilecek mi?
25.08.2009 15:24 Ersin Kılıç

Assasin's Creed 2'nin yapımcılarından Patrice Desilets, Modern Warfare 2 ile ilgili sorulan bir soru üzerine Assasin's Creed 2'ye olan güvenlerini dile getirdi.
 
VG247 sitesine konuşan Patrice Desilets, ilk Assasin's Creed oyununun ilk Modern Warfare oyunundan iki hafta sonra çıkmasına rağmen büyük bir başarı yakaladığını söyleyerek, oyun buna rağmen 9 milyon satış rakamına ulaşmıştır dedi.
 
"İnsanlar FPS türünde oyun oynamak isterler ise Modern Warfare 2'yi tabi ki alacaklar ama kılıç kullanmak, çatılarda dolaşmak ve büyük bir şehirde gezinmek isterlerse tercihleri Assasin's Creed 2 olacaktır" diyerek iki oyunun çok farklı kulvarlarda olduğunu belirtti.
 
11 Kasım'da çıkacak olan Modern Warfare 2 yüzünden bir çok oyun ertelenmiş durumda iken Assasin's Creed 2'nin çıkış tarihinde ise bir değişiklik meydana gelmedi. Oyun planlandığı gibi 20 Kasımda satışa sunulacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 1 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 7 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler