Ezio Sıradaki Assassin's Creed'in de Suikastçisi !

09.02.2010 21:19 Talha Aynacı

 
 
 
Ubisoft bugün Ghost Recon duyurusunu patlattıktan sonra, sırada ki Assassin's Creed hakkında yeni bilgileri de paylaştı.
 
3. çeyrek mali konferansı sırasında yapılan açıklamaya göre; Ezio bir sonraki AC oyununda sukastçi olarak gözükecek. Ezio'nun sırada ki durağı ise İtalya'nın başkenti Roma. Daha ilgi çekici olanı ise; sıradaki Assassin's Creed'in, online multiplayer deneyimini içerecek olması. Görünüşe göre Ezio'nun Roma'ya gidiş sebebi olan "Tapınak Şövalyelerini tam kalbinden vurma" macerası, diğer suikastçileri online olarak bir araya getirecek.
 
Ubisoft, bahsedilen "Sıradaki AC oyunu" ve "Online Multiplayer" detayları hakkında henüz net bilgi vermedi. Konu hakkında ki bir diğer söylenti ise Assassin's Creed II'nin devamının getirileceği yönünde.
 
Herhangi bir tahmini olan ?Kaynak
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler