Fall Guys Tüm Zamanların En Çok İndirilen PS Plus Oyunu Oldu, Steam'de 7 Milyondan Fazla Sattı

26.08.2020 16:42 Gazali Çetinkaya

 
Mediatonic'in çok oyunculu parti oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout çıkışıyla birlikte PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak sunuldu ve Sony Interactive Entertainment'ın duyurusuna göre oyun dünya genelinde tüm zamanların en çok indirilen PlayStation Plus oyunu oldu.

Kaç oyuncunun indirdiğine dair bir bilgi paylaşılmadı fakat gamstat.com'un verilerine göre Fall Guy'ın PlayStation 4 üzerindeki oyuncu sayısı 21 milyondan fazla.
 
Sony Interactive Entertainment Haziran ayının sonunda yaptığı açıklamada en çok kütüphaneye eklenen PlayStation Plus oyunlarının Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Sonic Forces, Shadow of the Colossus, Call of Duty: Black Ops III ve Destiny 2 olduğunu duyurmuştu. Fall Guys hepsini geri bırakmayı başardı.
 
Ek olarak yayıncı Devolver Digital, oyunun Steam'de 7 milyondan fazla sattığını duyurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler