Fallout 3 GotY Edition Yolda

fallout 3 için geçtiğimiz günlerde çıkan Mothership Zeta'nın oyun için yayınlanan son eklenti olduğu duyurulmuştu.
10.08.2009 13:46 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz sene piyasaya çıkan Fallout serisinin son oyunu Fallout 3 bir çok site ve dergi tarafından yılın oyunu ödülüne layik görülmüştü.
 
Oyunun yapımcısı Bethesda peş peşe geliştirdiği indirilebilir içerikler ile Fallout 3'e tam beş adet içerik sağlamıştı. Şimdi ise o içeriklerinde yer aldığı yeni bir Fallout 3 oyunu geliyor. Hem ana oyun hemde oyun için yayınlanan tüm içerikleri barındıracak olan oyun Fallout 3 : Game ofthe Year Edition adı ile 31 Ekimde piyasaya çıkacak.
 
İlk olarak Xbox360 ve PC için raflardaki yerini alacak olan Game of the Year Edition'un PS3 versiyonu ise henüz duyurulmadı.
 
İşte oyunla beraber gelecek olan içerikler ;
 
-Operation Anchorage
-The Pitt
-Broken Steel
-Point Lookout
-Mother Ship Zeta
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler