Fallout: New Vegas Tasarımcısı Yeni Fallout Oyunundan Ne Beklediğini Açıkladı

24.05.2014 02:49 Ömür Gencer


      Bethesta'dan Fallout serisinin yeni oyunu için herhangi bir açıklama gelmese de yeni bir Fallout oyununun geliştirildiği ve hatta oyunun Boston'da geçtiği söylentileri ortalarda dolanıyor. Fallout: New Vegas'ın baş tasarımcısı Josh Sawyer, yeni Fallout oyununda neler görmek istediğini paylaştı.
 
     Sawyer şöyle söyledi: "Fallout oyunları, oyuncuya bırakılan seçimlerin oyuncuya acı verdiği zaman güzel olur. Bu genelde her RPG oyununda böyle fakat Fallout oyunlarında çaresizlik hissi daha yoğun. Böyle seçimler post-apokaliptik türüne çok daha uygun. Bundan dolayı karşılaşacağımız hikaye ne gibi sürprizler içeriyor olursa olsun umarım sadece "iyi ve kötüden" farklı olur."
 
     Umarız çıkacak olan bir sonraki Fallout oyunu tam da Sawyer'ın bahsettiği gibi olur ve kıyamet sonrası dünya atmosferini tam anlamıyla hissedebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler