Fallout: New Vegas'ın Honest Hearts DLC'si Çıktı

Gizemli Burned Man dostunuz mu yoksa düşmanınız mı olacak?
18.05.2011 01:47 Gökhan Yılmaz

 
     Fallout: New Vegas'ın Honest Hearts DLC'si Steam üzerinden indirmeye sunuldu. Oynayabilmek için orijinal oyunu gerektiren DLC paketi ile birlikte yepyeni bir hikayeye, düşmanlara ve eşyalara sahip olacaksınız.
 
     Yeni eklenen senaryo ile birlikte kendinizi kanyonlardan, mağaralardan, nehir yataklarından ve şelalelerden oluşan yeni bir arazide bulacaksınız. Utah'ın Zion National Park'ında süregelen yerliler ve New Canaanite arasındaki savaşta tarafınızı seçmek durumunda kalacak ve seçimlerinizin bedelini ödeyeceksiniz.
 
     Honest Hearts DLC'si 10$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Steam üzerinden satın alarak hemen indirmeye başlayabilirsiniz. DLC'nin Xbox 360 sürümü de Xbox Live üzerinden satışa sunuldu (PS3 sürümü bir süre daha bekletecek). Eğer izlemediyseniz DLC paketinin tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler