Fallout : New Vegas'tan İlk Detaylar

04.01.2010 17:25 Ersin Kılıç

 
Duyurulmasından sonra neredeyse bir yıl olmasına karşın hakkında hiç bir açıklama yapılmayan Fallout : New Vegas için ilk detaylar gelmeye başladı.
 
Gamespot forumlarında elkinsj nikli üyenin yorumuna göre oyun hakkında geniş bilgiler Game Informer dergisinin Şubat sayısında açıklanacak. Bu açıklama ile birlikte oyun hakkında da bazı bilgiler veren kullanıcının haberi resmi bir açıklama olmadığı için şu an dedikodu olarak kabul ediliyor.
 
Buna rağmen oldukça ilginç haberler veren kullanıcının oyunda olacağını söylediği özellikler ise şu şekilde ;
 
- Oyunda Dragon Age : Origins'tekine benzer bir karakter yaratma ekranı bulunacak ve yine Dragon Age'te olduğu gibi yarattığınız karaktere göre hikayenin baş kısmı değişecek. Mesela Çinli bir ajan veya bir gezgin olabileceksiniz.
 
- Oyunda araç kullanımı olacak. Ayrıca Vegas'ta geçtiği için kumar oyunları da olacağı tahmin ediliyor.
 
- Oyun alanı Fallout 3'ün geçtiği Capital Westeland'tan biraz daha geniş olacak ve mekanlar arası gidiş için transport alanları bulunacak.
 
- Oyunun ana hikayesini tamamlamak için araçlara sık sık başvurmanız gerekecek. Ayrıca araç modifiyesi de olabileceği söyleniyor.
 
- New Vegas'ta yol haydutları, satıcılar ve bir çok araç kullanan karakterle karşılaşabileceksiniz.
 
- Kumar ve kadın ticaretinin yapıldığı Ceasar's Legion adlı bir mekan bulunacak ve burada arena savaşları da yapılacak.
 
Oyun hakkında açıklanan bu özelliklerin doğruluğu konusunda ise Bethesda'nın bir açıklama yapması bekleniyor.
 
Geçtiğimiz Nisan ayında duyurusu yapılan oyun PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak. Çıkış tarihi ise belli olmamasına rağmen bu sene sonunda çıkacağı tahmin ediliyor.
 
Güncelleme : Ortaya çıkan dedikodular sonucu Game Informer editörü Andrew Reiner, oyunun dergilerinin Şubat sayısında yer almayacağını belirtti.
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler