Famke Janssen, Jean Grey'i Tekrar Oynamaya Açık Olduğunu Söyledi

16.07.2020 19:25 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Fox'u satın almasından sonra Fox'ta bulunan karakterler bildiğiniz gibi Disney'e geçti. Bu karakterler veya oyuncular ile ilgili de neredeyse her gün başka bir haber çıkıyor. Disney hala bu karakterle ne yapacağını açıklamadı, ancak çoğu kişi bu karakterlerin mutlaka kullanılacağını düşünüyor.
 
Karakterlerin geçişinden sonra da eski X-Men filmlerindeki oyuncular veya yönetmenler teker teker, Disney'in teklifine açık olduklarını açıklamaya başladı. Bu sefer de ilk X-Men filmlerinde Jean Grey karakterini canlandıran Famke Janssen, Disney bir teklifte bulunursa seve seve kabul edeceğini açıkladı.
 
Jean Grey karakteri çizgi roman dünyasında oldukça önemli bir karakter. Wolverine kadar popüler bir karakter olmasa da eğer Disney X-Men filmleri çekmeye başlarsa mutlaka bu karaktere de yer verecektir. Ancak daha genç bir oyuncu seçilme ihtimali oldukça yüksek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 42 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler