Far Cry 4 Duyuruldu

15.05.2014 19:50 Ömür Gencer


     Ubisoft, beğenilen FPS oyunu Far Cry serisinin 4. oyununu duyurdu. Verilen bilgilere göre Far Cry 4, Himalaya Dağları'nda yer alan Kyrat adında hayali bir bölgede geçecek. Oyunda Kyrat, kendini kral ilan etmiş bir karakter tarafından yönetilen bir bölge olarak karşımıza çıkacak.
 
     Şimdiye kadar verilen bilgilerle söylentileri doğrulayan Far Cry 4 için oyunun yapımcısı Dan Hay şunları söyledi: Ubisoft Montreal, oyunun hayranlarının beklentilerini aşıp onları şaşırtacak bir oyun yaparak seriyi bir adım öteye taşımak istiyor."
 
     Far Cry 4'ü ön sipariş eden oyuncular, Far Cry 3 DLC'sinin popüler karakteri Hurk'un yer aldığı üç bölümlük görevi içeren Far Cry 4: Limited Edition'a bedava ulaşabilecek. 
 
     Far Cry 4, 20 Kasımda  Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, ve PC için çıkacak. Oyunun yayınlanan etkileyici kapak tasarımını aşağıdan görebilirsiniz.
 
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 62 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler