Fortnite Battle Royale iOS ve Android'e Geliyor

09.03.2018 12:54 Gazali Çetinkaya

 
   Epic Games, Fortnite Battle Royale'in 12 Mart'ta iOS için; önümüzdeki birkaç ay içinde de Android için çıkış yapacağını duyurdu.
 
   Geliştirici tarafından belirtilene göre, iOS ve Android kullanıcıları konsol ve PC versiyonlarındaki aynı oynanış, aynı harita, aynı içerik, aynı haftalık güncellemeler ile 100 kişilik tam bir Battle Royale deneyiminin tadını çıkarabilecek.

   Ayrıca PlayStation 4, PC, Mac, iOS ve Android platformları arasında cross-play desteği de olacak. Yani bu platformlardaki oyuncular birlikte oyunu oynayabilecek.
 
   iOS kullanıcıları oyuna erken aşamada dahil olmak için 12 Mart'ta Fortnite'ın resmi websitesi üzerinden kayıt yaptırmaları gerekecek. Eğer davet edilirseniz App Store üzerinden indirme kodu içeren bir mail alacaksınız. Önümüzdeki aylarda düzenli olarak daha fazla oyuncu eklenecek. Davet alan oyuncular, arkadaşlarını davet edebilecekleri ek kodlar da alacaklar. Son olarak iOS gereksinimleri de şu şekilde: İnternet bağlantısı, iOS 11 ve en düşük iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2, iPad 2017 cihazları.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 11 Dk önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 37 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler