Fortnite, Mayıs Ayında 318 Milyon Dolar Gelir Elde Etti

30.06.2018 23:09 Hamit Can Sayılgan

 
     Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesinin ardından çok kısa bir sürede dünyanın en popüler oyunlarından birisi haline gelen Fortnite, rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Mayıs ayında tam 318 milyon dolarlık gelir elde eden Fortnite, free-to-play oyunlar arasında çok büyük bir farkla bir ayda en çok gelir elde eden oyun durumunda. 
 
      Finansal hizmetler şirketi Lendedu tarafından yapılan bir çalışmaya göre Fortnite oyuncularının tam %70'i oyun içi satın alma işlemini gerçekleştiriyor. Bu oyuncuların harcadığı ortalama miktar ise 84.67 dolar olarak tespit edilmiş. Lendede, para harcayan ve harcamayan tüm oyuncular beraber hesaplandığında da ortalama harcanan ücretin 58.27 dolar olduğunu söylüyor.
 
     Free-to-play yapımlar arasında bir ayda en çok gelir elde eden oyun olan Fortnite, en yakın rakibine 95 milyon dolarlık bir fark atmış durumda. 2017'nin Temmuz ayında yayınlanan Fortnite'ın bugüne kadar elde ettiği toplam hasılat ise tam 1.2 milyar dolar.
 
     Fortnite; şu anda PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve MacOS platformlarında oynanabiliyor 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 7 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 8 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 9 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler