Fortnite, Minecraft'tan Esinlenmiş

Fortnite Epic Games'in geliştirilmekte olan beş oyunundan biri
12.12.2011 11:49 Gökhan Yılmaz

 
     Epic Games'in VGA'da duyurduğu Fortnite, oyuncuların çevredeki yapıları dağıtarak parça topladıkları ve kendilerine kale inşa ettikleri bir oyun olacak. Geceleri zombiler saldıracak ve oyuncular third person kamera açısıyla oynayarak kendilerini korumak durumunda olacaklar. Bu konsept biraz tanıdık geldi mi?
 
     Fortnite'ın baş tasarımcısı Lee Perry, oyunu ilk başta düşünürken Minecraft'tan esinlendiklerini söyledi. Fakat iki oyun arasında büyük farklılıklar var. Mesela Fortnite'ta istediğiniz her şeyi insa edemeyeceksiniz, sadece özel yapılara yoğunlaşılmış. Yine de bu yapıları kurarken belli bir özgürlüğe sahip olacaksınız, yani tasarımları size kalmış. Call of Duty Zombie modundaki kırılmış pencereleri onarmak gibi hazır yapı üzerinden gitmeyeceksiniz.
 
     Ayrıca silah ve tuzak üretmek, seviye sistemi, yer altına inebilmek, boss savaşları, survival mod, ölen düşmanlardan nadir eşyaların düşebilmesi gibi Minecraft özellikleri de olabilirmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler