Fortnite için birinci şahıs modu yakında gelebilir

05.03.2023 11:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Battle royale oyunu Fortnite için yeni sezonda birinci şahıs modunun geleceği bildiriliyor. Dördüncü bölümün ilk kısmı yakında sona eriyor ve oyunun ikinci kısmı için yüksek beklentiler bulunuyor. Bu modun ilk ortaya atılışı geçtiğimiz yılın Haziran ayına dayanıyor ve bunun artık yakında geleceği belirtiliyor.
 
Fortnite için yakında birinci şahıs modu gelebilir 
 
 
 
Çeşitli Fortnite sızıntılarıyla ön plana çıkan HYPEX ve ShiinaBR, Twitter üzerinden çeşitli paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımlar arasında Fortnite'ın birinci şahıs modunun yakında geleceğini belirtildi. HYPEX paylaştığı gönderide birinci şahıs görünümüne bir butona basılarak geçiş yapılacağını ve tekrardan üçüncü şahıs bakış açısına geçileceğini açıkladı. Bunun için bir ekran görüntüsü de yayınlandı.
 
Birinci şahıs modunda oyuncular diğer oyunlarda olduğu gibi sadece silahın namlusunu ve bir kısmını görebiliyor. Dolayısıyla her oyuncu bu kamera bakış açısından zevk almayabilir. Her oyuncunun zevkinin farklı olduğu oyunda da bu mod bakalım bizlere ne gibi deneyimler sunacak, hep birlikte göreceğiz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 32 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler