Fortnite'ın Battle Royale Modu Oynaması Ücretsiz Olarak Çıktı

26.09.2017 17:19 Gazali Çetinkaya

 
   Epic Games, Fortnite'ın Battle Royale modunu herkes için oynaması ücretsiz olarak sundu. İlgilenenler epicgames.com üzerinden indirip hemen oynamaya başlayabilirler.
 
   Fortnite'ın Battle Royale modu 100 kişilik devasa bir harita üzerinde oynanıyor ve oyuncular ihtiyaç duyduğu teçhizatları toplayarak hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyor.
 
   Geçtiğimiz hafta Epic Games'in bu modu oynaması ücretsiz olarak yayınlayacağını açıklamasından sonra PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricisi Bluehole'un Başkan Yardımcısı Chang Han Kim endişelerini dile getirerek, Epic Games'in PUBG'ye referans vererek kendi Fortnite oyunlarının modunun kendi oyun topluluklarında ve basında reklamını yapmasını doğru bulmadıklarını belirtmiş ve bunun kendileriyle hiç konuşulmamış olmasını doğru bulmadıklarını söylemişti.
 
   Fortnite şu anda $39.99 fiyat ile erken erişimde bulunuyor. Tam sürüm 2018 sonlarında çıkacak ve çıktığında oyun ücretsiz olacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler