Forza Horizon 5 için Cover Cars ve Initial Drive Fragmanları Yayınlandı

24.08.2021 22:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Playground Games, Forza Horizon 5 için, Mercedes-AMG ONE ve 2021 Ford Bronco Badlands'ı tanıttı. Bunun yanı sıra ilk kez oyunu oynamaya karar veren oyuncular için detaylı yeni fragmanlar yayınladı. Ek olarak Forza Horizon 5 Limited Edition Xbox Kablosuz Oyun Kumandası (Denetleyici/Gamepad) da duyuruldu.
 
Yeni Denetleyici, şeffaf sarı bir kaplamaya sahip. Kolu tuttuğunuz yerin arka kısımları, araçların direksiyonlarından ilham alınarak delikli bir desen ile sizleri karşılıyor.
 
Forza Horizon 5 Limited Edition, yeni indirilebilir içerik (ek paket), kozmetik, zafer ifadesi ve kablosuz oyun kolu ile beraber 9 Kasım'da çıkış yapacak. (Ön sipariş mevcut)
 
Forza Horizon 5, 9 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkacak. Konsol, PC ve Bulut için Xbox Game Pass aracılığıyla da oyunculara sunulacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1551360/Forza_Horizon_5/ 
 
Forza Horizon 5 Limited Edition Xbox Kablosuz Oyun Kumandası
 
 
Cover Reveal Fragmanı
 
 
 
Initial Drive Fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler