Forza Horizon 5 için Yeni Güncelleme Birçok Hatayı Ortadan Kaldırıyor

22.11.2022 11:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Playground Games tarafından geliştirilen ve Kasım 2021'de Xbox Game Studios tarafından oyunculara sunulan açık dünya yarış oyunu Forza Horizon 5 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyunda yer alan bazı sorunları ve hataları ortadan kaldırıyor. Bu sayede oyunculara daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunulması hedefleniyor.
 
Forza Horizon 5 için yeni güncelleme oyunun kararlılığını iyileştiriyor
 
 
 
Yayınlanan yeni yama ile beraber oyun içerisinde temel olarak beş ana sorun ortadan kaldırılıyor. İlk olarak bu güncelleme ile birlikte Donut Media @Horizon hikayesinin 3. bölümünde, bazı oyuncular için Speed Zone (Hız Bölgesi) etkin olmama sorunu düzeltildi. Yine aynı hikayenin 2. bölümünde bazı oyuncular arabalarını yükseltirken Xbox Series S konsollarında çökme yaşıyordu. Yaşanan bu sorun ortadan kaldırıldı.
 
Öte yandan yeni yama 2000 Nissan Silvia Spec R araç parçalarının yanlış görüntülenme sorununu çözüyor. Yine aynı şekilde 2003 Nissan Fairlady Z aracının eksik görüntülenen parça görünümünü düzeltiyor. Son olarak oyuncular Super 7 mücadelelerinde yer alan bir hata - açık nedeniyle kendilerine sürekli olarak oyun içi kredi alabiliyordu. Bu sorun da ortadan kaldırıldı.
 
Oyunun şu anda standart sürümü Steam'de 599,00 TL'den satışta. Diğer sürümler arasında yer alan Deluxe Edition 799,00 TL'den, Premium Edition ise 999,00 TL'den oyunculara sunuluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 32 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler