Forza Horizon 5'in Son Güncellemesi Birçok Hatayı Düzeltiyor

18.02.2022 20:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Playground Games, Forza Horizon 5 için yeni bir yama yayınladı. Geliştiricilerin belirttiğine göre Şubat Güncellemesi oyun başlatılırken meydana gelen bir çökmeyi ve daha fazlasını düzeltiyor.
 
En son yayınlanan güncelleme, The Colossus yarışında meydana gelen yetersiz bellek hatasını ortadan kaldırıyor. Bunun yanı sıra garajında fazla araç bulunan profillerdeki yükleme sürelerini düzeltiyor.
 
Öte yandan yeni yama 2018 Audi TT RS Sport aracındaki görsel hataları ortadan kaldırıyor. 
 
Efsanevi Horizon Maceranız sizi bekliyor! Dünyanın en harika arabalarından yüzlercesiyle birlikte sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla Meksika'nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaralarını keşfedin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1551360/Forza_Horizon_5/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 13 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 33 Dk önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 55 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler