Forza Motorsport'un Yeni Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı!

01.07.2023 19:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox ve Turn 10 Studios ekipleri tarafından oyunculara sunulacak yeni yarış aksiyon oyunu Forza Motorsport'un oynanış görüntüleri şu anda sızdırılmış durumda. Twitter kullanıcısı Forzaclick tarafından tespit edilen görüntüler oyundan 30 saniyelik kısa bir içeriği bizlere aktarıyor.
 
Yeni oynanış görüntüsü sızdırıldı
 
 
 
Merakla beklenen yarış oyunu Forza Motorsport''un sızdırılan görüntüleriyle beraber oyunun ışıklandırma sistemini, kamera açılarını, çeşitli seslerini ve daha fazla içeriğini görebiliyoruz. Video içerisinde alt kısımda oyunun hala geliştirilme aşamasında olduğu ve final sürüm kalitesinde olmadığını belirtilen bir ibare de yer alıyor. 
 
Forza Motorsport 10 Ekim'de Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun standart sürümü 69,99 dolar, Deluxe sürümü 89,99 dolar, Premium sürümü ise 99,99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Standart sürüm ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.  
 
İşte oynanış görüntüleri
 
Forza Motorsport Twitter
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport Platformlar: PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler