Futbol Oyunu EA Sports FC Sıra Tabanlı Taktik Oyununa Dönüşüyor

15.10.2023 17:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts, EA Sports FC serisine (eski adıyla FIFA) dayanan sıra tabanlı bir yan oyunu duyurdu. EA Sports FC Tactical adlı bu yapım 2024'ün başlarında iOS ve Android'e gelecek ve ekibin belirttiğine göre klasik EA Sports FC oynanışını "stratejik, sıra tabanlı oynanış" ile harmanlayacak.
 
Sıra tabanlı taktik içerikli futbol oyunu geliyor
 
 
 
EA Sports FC Tactical oyununda "dayanıklılık ve güç yönetimi" gibi oyun içi stratejiler yer alacak. Oyunda Premier Lig, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 ve Serie A da dahil olmak üzere 10'dan fazla ligle beraber 5000'den fazla gerçek oyuncu  bulunacak. Oyuna şimdi iOS için App Store ve Android için Google Play Store'dan ön kayıt yaptırılabilir.
 
EA Sports FC 24, Eylül ayı sonunda PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürüldü. EA'ya göre oyun güçlü bir başlangıç yaptı ve hatta geçen yılki FIFA 23 çıkışındaki başarıyı bile geride bıraktı.
 
EA tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre EA Sports FC 24 ilk haftasında EA Play de dahil olmak üzere dünya çapında 11,3 milyondan fazla oyuncuyu kendine çekti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler