GTA+ Abonelik Hizmetine Dev Zam: İşte Türkiye Fiyatı

13.04.2024 15:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Ssüdyosu tarafından kullanıcılara sunulan GTA+ oyun abonelik hizmetine büyük oranda zam geldi. Mart 2022 tarihinde yayınlanan hizmet dahilinde kullanıcılar Rockstar oyunlarına dönüşümlü bir şekilde erişebiliyor ve birden fazla içeriğe sahip olabiliyor.
 
GTA+ hizmetine yıl sonu Bully ve LA Noire geliyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre daha önce 6 dolarlık fiyat etiketine sahip olan hizmet şimdi ise 8 dolarlık fiyatla karşımıza çıkıyor. Amerika ve Avrupa'da %33'lük bir zam yaşandığı bu hizmetin Birleşik Krallık'taki yansıması %40'lı artışı temsil ediyor. Ülkemizde ise daha önce 72 Türk Lirası olan hizmetin şu anda 199 Türk Lirası olduğunu aktarabiliyoruz.
 
GTA Plus abonelik hizmeti kullanıcıların karşısına dönüşümlü bir ürün yelpazesiyle çıkıyor. Aynı zamanda GTA Online oyuncularına ekstra paralar, kozmetik ürünler, arabalar ve özel etkinlikler sunuyor. Hizmet içerisinde şu anda Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (Xbox ve PlayStation), GTA: Liberty City Stories (iOS ve Android), GTA: Chinatown Wars (iOS ve Android) ve Red Dead Redemption (PS5 ve Xbox Series X/S) yer alıyor.
 
Öte yandan Electronic Arts ekibi de EA Play abonelik hizmetinin fiyatını artırdı. Standart abonelik seçeneği 5 dolardan 6 dolara yükseldi ve yıllık ücret ise 30 dolardan 40 dolara geldi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 50 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler