GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor

17.04.2024 13:11 Mehmet Tandoğan

 
 
2K, The Gearbox Entertainment Company, Private Division ve Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive Software yeni bir işten çıkarma hamlesine başvuruyor. Açıklanan detaylara göre şirket iş gücünün yaklaşık %5'ini yani 600 çalışanını işten çıkaracağını aktarıyor.
 
Bazı projeler de iptal edilecek
 
 
 
Maliyet azaltma programının bir parçası olarak çıkarılmaya hazırlanan kişiler ile beraber toplamda 200 milyon dolara varan masraftan kaçınmak isteniyor. Çıkarılacak personellerin yanı sıra aynı zamanda şu anda geliştirilme aşamasında bulunan birkaç projenin de iptal edileceği belirtiliyor. Hangi projelerin iptal edileceği bilinmiyor.
 
Take-Two Interactive Software tarafından açıklanan detaylara göre gerçekleştirilecek olan işten çıkarma hamlesi, 165 milyon dolardan fazla yıllık tasarruf sağlayacak. İptal edilen projeler toplam masrafların 140 milyon dolarını oluşturacak. Diğer taraftan kıdem tazminatı ve çalışanlara ait maliyetlerin 35 milyon dolara kadar ulaşması bekleniyor. Take-Two ayrıca bazı ofis alanlarını da azaltacağını bildiriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler