Game Informer'da Önemli Bir Duyuru Olacak

Derginin yeni sayısını büyük merakla bekliyoruz.
05.01.2011 18:52 Ersin Kılıç


     Sektörün en önemli oyun dergilerinden biri olan Game Informer yeni haber ve oyun duyurularına devam ediyor. Şimdiye dek bir çok habere ve oyun duyurusuna ev sahipliği yapan derginin yeni sayısında önemli bir duyuru daha gelecek.
 
     Game Informer editörlerinden Andrew Reiner kendi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile derginin yeni sayısında önemli bir devam oyununun duyurulacağını belirtti. Reiner ilk bilgilerinin açıklanacağı bu oyunun The Elder Scroll V: Skyrim ve yeni bir Bethesda oyunu olmadığını da ayrıca dile getirmiş.
 
     Reiner'in bu açıklamayı yapmasının en büyük sebebi ise derginin yeni sayısında the Elder Scroll V: Skyrim hakkında bir çok detayın ve kapak tasarımının gözükecek olması.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler