Game Informer'ın Kapağı "Elder Scrolls V: Skyrim"

Ejderhalar da yeni oyunda karşımıza çıkacak
06.01.2011 20:33 Alkan Adakaner


    Bethesda'nın The Elder Scrolls V: Skyrim'i duyurması RPG severlerde büyük bir heyecan yarattı. 11 Kasım'da PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak oyun hakkında çok az bilgimiz var, ama Game Informer'ın Şubat sayısında ayrıntılı bilgilere ulaşacağız.
 
     Dünyanın en büyük oyun dergisi GameInformer, Şubat ayı kapağını açıkladı. Kapakta Elder Scrolls V: Skyrim bulunuyor. Siyah fon üzerinde Skyrim'imdeki bir sembol kullanmış. Bu kapak daha sonra bazı değişikliklere uğrayacakmış gibi görünüyor.
 
     Aşağıda derginin Şubat sayısının kapağını görebilirsiniz. Ayrıca derginin şubat sayısında Uncharted 3: Drake's Deception'a yakından bakış, Mortal Kombat için 2 yeni karakter duyurusu ve Yeni Silent Hill ile ilgili ayrıntılı bilgiler bulunacak.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler