Gamescom 2019 Açılış Gecesi Canlı Yayınına 15'ten Fazla Oyun Yayıncısı Firma Katılacak

06.08.2019 17:32 Gazali Çetinkaya

 
Geoff Keighley, Gamescom 2019 açılış gecesi canlı yayınına 15'ten fazla oyun yayıncısı firmanın katılacağını ve firmaların yeni içerik tanıtımları ile yeni duyurular yapacaklarını açıkladı. Canlı yayına katılacak isimlerden biri de Hideo Kojima olacak ve Death Stranding'e özel bir bakış atılacak.

Doğrulanan yayıncı firmalar:
 
2K Games
Activision
Bandai Namco Entertainment
Bungie
Capcom
Electronic Arts
Epic Games
Google Stadia
Koch Media / Deep Silver
Private Division
Sega
Square Enix
Sony Interactive Entertainment
THQ Nordic
Ubisoft
Xbox Game Studios
Ve daha fazlası.
 
Death Stranding dışında doğrulanan yapımlar bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Disintegration ve THQ Nordic'ten yeni bir oyun.

Gamescom 2019 açılış gecesi canlı yayını 19 Ağustos Pazartesi günü Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak ve tüm büyük platformlardan canlı olarak izlenebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler