Gears of War Triple Pack'in Bölge Kodu Yok

Gears of War'u oynamayan Xbox 360 sahiplerinin çok şey kaçırdığını söyleyebiliriz
21.02.2011 16:38 Alkan Adakaner


      Xbox 360 denilince akla gelen ilk oyunlardan bir tanesi sanırım Gears of War serisidir. Xbox 360'a özel olarak (ilk oyun PC için de çıkmıştı) Epic Games tarafından geliştirilen serinin 3. oyunu bu yıl sonunda piyasaya çıkacak.

      Eğer hala bu seriyi oynamadıysanız ilk iki oyunun ve multiplayer paketinin bulunduğu Gears of War Triple Pack'i (Gears of War, Gears of War 2, and the Gears of War 2: All Fronts Collection'ı içeriyor) uygun fiyata alabilirsiniz.

     Microsoft tarafından sadece Kuzey Amerika için duyurulan Triple Pack'i bölge kodu yüzünden oynayamayacamızı sanıyorduk ki, bu paketin "bölge kodusuz" olduğu ortaya çıktı. Yani Triple Pack'i Amerika'dan sipariş verip "PAL" konsolunuzda oynama şansınız var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 7 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler