Geçtiğimiz Gün Yayınlanan "Yüzüklerin Efendisi" Canlı Yayınını Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz

04.06.2020 13:21 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını sebebiyle hepimizin evde kaldığı günlerde, çeşitli yapımların oyuncuları ve teknik ekibi video konferans şeklinde görüşmeler ile bir araya geldi. Özellikle oyuncu Josh Gad, sadece bu tarz ekipleri bir araya getirmek için bir YouTube kanalı açtı.
 
Geçtiğimiz günlerde de Josh Gad, tüm Yüzüklerin Efendisi serisindeki ana oyuncuların hepsini bir araya getirdi ve muazzam bir sohbet videosu ortaya çıkardı. 
 
Yüzüklerin Efendisi Türkiye kanalı da bu 50 dakikalık sohbeti, Türkçeye çevirmiş ve kendi kanallarında yayınlamış. Eğer İngilizceniz yoksa veya Türkçe olarak tekrar izlemek istiyorsanız videoyu aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Yüzüklerin Efendisi Türkiye ekibine de teşekkür ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 16 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler