Gerçekçi Bir Orta Çağa Hazır Olun: Kingdom Come

19.12.2013 12:38 Talha Aynacı

 
    Mafia, Mafia 2, Operation Flashpoint ve ArmA gibi yapımlarda çalışmış bir ekibin oluşturduğu Çek yapımcı Warhorse, Avrupa Orta Çağ atmosferinde geçen ve gerçekçi öğelerle süslenmiş bir RPG oyunuyla karşımızda.
 
    Kingdom Come: Deliverance açık dünya oynanışına sahip ve de savaş öğeleriyle gerçekçiliği hedefliyor. Yapımın sloganında yer alan "Dungeons and No Dragons" aslında Warhorse Studios'un amacını açıkça belli etmiş.  Yani bu oyunda ejderlerden ziyade son derece kanlı geçecek gerçek savaş atmosferleri, kale kuşatmaları ve de yakın dövüş dinamikleri bekleyin.
 
    First Person bakış açısına sahip olacak RPG oyunu CryEngine ile geliştiriliyor ve 2015 yılında PC, PS4 ve de Xbox One için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 4 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 5 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 6 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler