Ghostbusters: Afterlife Filmi 3 Ay Ertelendi

22.10.2020 17:12 Özgür Eroğlu

 
1984 yılından bu yana çoğu izleyici için özel bir yeri olan Ghostbusters filmlerinin yeni üyesi Ghostbusters: Afterlife ertelendi.
 
Normalde bu yıl vizyona girmesi gereken film salgın sebebiyle ertelenmişti. Şimdi ise film tekrar ertelendi ve yeni vizyon tarihi 11 Haziran 2021 oldu. Bu sefer net bir ertelenme sebebi açıklanmadı, ancak orijinal Ghostbusters filmi ile yayın tarihi neredeyse aynı olmuş oldu.
 
Ghostbusters: Afterlife'ın yönetmenliğini Jason Reitman üstleniyor. Senaristliğini ise Gil Kenan ve Jason Reitman üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon, Sigourney Weaver, Bill Murray, Paul Rudd, Dan Aykroyd ve Logan Kim gibi oyuncular bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 12 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler