Gotham Knights 25 Ekim'de Geliyor

10.03.2022 12:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici WB Games Montreal, Gotham Knights'ın 25 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Gotham Knights, şimdiye kadarki en dinamik ve interaktif Gotham City'de geçen açık dünya aksiyon RPG oyunudur. Gotham'ın beş ayrı ilçesinde tek kişi veya bir başka kahramanla oynayın ve gördüğünüz suçların yanında bitin.

Batman ölmüştür. Gotham City sokaklarında yeni ve büyük bir yeraltı dünyası hüküm sürmektedir.

Artık Gotham'ı korumak, şehir sakinlerine umut vermek, polisleri disipline sokmak ve suçlulara korku salmak Batman Ailesinin, yani Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'in görevidir. Şehrin tarihinin en karanlık bölümlerini birbirine bağlayan gizemleri çözün ve destansı karşılaşmalarda kötüleri alt edin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1496790/Gotham_Knights/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham Knights Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler