Gotham Knights için Batman Ailesine Bakış Atan Yeni Fragman Yayınlandı

07.09.2022 21:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici WB Games Montreal, Gotham Knights'ta yer alan Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin karakterlerinin perde arkasına bir bakış atan The Batman Family: Behind the Scenes adlı yeni bir fragman yayınladı.
 
Fragman, WB Games Montreal geliştirme ekibinin üyelerinin konuşmalarını sunuyor ve oyunda yer alan karakterlerin ilham kaynaklarını anlatıyor. Ayrıca fragman, bu karakterlerin Gotham Knights'da en iyi deneyimi sunmak için nasıl yeniden tasarlandıklarını anlatan röportajları da içeriyor.
 
Gotham Knights, şimdiye kadarki en dinamik ve interaktif Gotham City'de geçen açık dünya aksiyon RPG oyunudur. Gotham'ın beş ayrı ilçesinde tek kişi veya bir başka kahramanla oynayın ve gördüğünüz suçların yanında bitin. 
 
Gotham Knights, 21 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham Knights Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler