Gran Turismo 7 için Tracks Adlı Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

13.11.2021 18:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Polyphony Digital, Gran Turismo 7 için "Tracks" adlı yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı.
 
Videoda Gran Turismo 7'nin yaratıcısı Kazunori Yamauchi, farklı aydınlatma ve dinamik hava koşullarının sürüş şeklinizi nasıl değiştirdiğini anlatıyor.
 
İster bir turnuva yarışçısı olun, ister bir koleksiyoncu, modifikasyon ustası, tasarımcı ya da fotoğrafçı; hayranların severek oynadığı GT Senaryo, Arcade ve Sürüş Okulu gibi muhteşem oyun modlarıyla çizginizi bulun.

Efsanevi GT Simülasyon Modu’nun geri dönüşüyle yeni otomobiller ve mücadeleler açarak otomobil alın, modifiye edin, satın ve şöhretinize şöhret katın. Diğer oyuncularla kıyasıya rekabet etmek için GT Sport Modu’nda yarışın ve sürüş becerilerinizi sınayın.
 
Gran Turismo 7, 4 Mart 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak. 
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler