Guerilla Games Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor

01.08.2010 17:36 Alkan Adakaner


 
     Her ne kadar ilk Killzone oyunuyla bekleyenleri büyük hayal kırıklığına uğratsa da Killzone 2 ile kendini affettiren Guerilla Games şu sıralar Killzone 3 üzerinde çalışıyor ve bu oyun Playstation 3'ün en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor.
 
     Daha önce Gameboy'a çıkardıkları oyunları saymazsak Killzone dışında sadece Shellshock: Nam '67 ve Spongebob Squarepants oyunlarını yapan Guerilla Games şimdi yepyeni bir proje üzerinde çalışıyor.
 
      Alman oyun dergisi Control'le bir röportajda yeni projelerinin henüz tasarı aşamasında olduğunu söyleyen Guerilla yetkilileri yine bir FPS oyunuyla karşımıza çıkarlar mı acaba? Şu an için daha fazla ayrıntı vermiyorlar. Muhtemelen Killzone 3 piyasaya çıktıktan sonra bu oyunu tam olarak öğrenebileceğiz.
 
kaynak    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler