Guillermo Del Toro: "Fuck Konami"

02.12.2016 17:20 Gazali Çetinkaya

 
   Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding sürpriz bir şekilde The Game Awards etkinliği esnasında oyunculara gösterildi ve paylaşılan videoda oyunun kadrosunda yer alacağı kesinleşen Guillermo del Toro ve Mads Mikkelsen bulunuyordu.
 
   İptal edilmeden Hideo Kojima ile birlikte Silent Hills üzerinde de çalışan Guillermo del Toro twitter üzerinden Konami'ye sevgi dolu bir mesaj iletti. 
 
   Guillermo Del Toro, The Game Awards'ta Kojima'nın ödül aldığı ve Death Stranding videosunun bulunduğu linki internette Konami için bir söylem olan "Fuck Konami" adı altında paylaştı. 
 
 
   Ek olarak Guillermo Del Toro, bir başka mesajında ise Konami'nin PT sonrası Silent Hills'i iptal etmesi şimdiye kadar gördüğüm en ahmakça şeylerden birisi diye de ekledi.
 
 
   Death Stranding halihazırda PlayStation 4 için geliştiriliyor. Death Stranding, The Game Awards videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler