Güncellendi: Metal Gear Online Detaylandırıldı

Selfie akımına MGS serisi de katılıyor ve Snake'de kendi tarzında selfie'sini çekiyor.
08.12.2014 14:54 Tayfun Kumaş

 
    Geçtiğimiz Cuma günü olan The Game Awards etkinliğinin başlangıcında duyurulan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in Online/Multiplayer modu olan Metal Gear Online'ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

   Duyuruda belirtilenlere göre; Metal Gear Online, tıpkı Grand Theft Auto V'in içeriğinde bulunan Grand Theft Auto: Online gibi 2015'te piyasadaki yerini alacak olan The Phantom Pain'in içeriğinde bulunacak. Bu modda ise taktiksel oynanış ön planda olacak ancak klasik deathmatch tarzda karşımıza çıksa bile Metal Gear Solid V dünyasının mekaniklerini ve oynanış yöntemlerini de içerisinde barındıracak.

    OctoCamo sistemi ile düşmanlarımıza gizlice yaklaşarak ve içlerine kadar sokularak dürbünümüzle rakiplerimizin yerlerini belirleyip, Nintendogs gibi oyuncaklarla kafalarını karıştıracağız. Fulton balonlarıyla da tuzak kuracağız ve böylece mücadeleye devam edeceğiz.
 
    Kojima Productions'ın Los Angeles stüdyoları tarafından geliştirilen Metal Gear Online'ın yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

    Cuma günü açıklanan oyunun duyuru haberini de buradan okuyabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler