Half Life, Return to Castle Wolfenstein ve Resident Evil'ın UE4 Videoları Yayınlandı

15.07.2021 13:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Chris, Oscar Barrovecchio 3D ve Residence of Evil, Unreal Engine 4'te Half-Life, Return to Castle Wolfenstein ve Resident Evil Remake'i gösteren videolar paylaştı.
 
Unreal Engine 4'teki Half-Life için yayınlanan video, On a rail bölümünden bir sahneyi gösteriyor. Half-Life'ta yer alan öğelerin çoğu sıfırdan Oscar Barrovecchio 3D tarafından yapıldı. Diğer öğeler ise Unreal mağazasından satın alındı.
 
 
 
Return to Castle Wolfenstein'nın UE4 görüntüleri ilk bölümün yeniden yapımını ortaya döküyor. Chris'in tüm oyunculara açık bir demo yayınlayıp yayınlamayacağı bilinmiyor.
 
 
 
MoonGlint ise Unreal Engine 4 ile Resident Evil Remake'in bir bölümünü birinci şahıs olarak yeniden oluşturdu. Aşağıdaki video, ana karakterin birinci şahıs modunda Spencer malikanesini keşfederken gösteriyor. 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler