Hediye: Epic Mickey Figürü ve İmzalı Poster

Oyunun özel figürü, oldukça kaliteli hazırlanmış.
14.12.2010 18:27 Ersin Kılıç


     Bölüm Sonu Canavarı olarak hediyeli yarışmalarımıza kaldığımız yerden tüm hızımızla devam ediyoruz. Bu seferki hediyemiz ise geçtiğimiz ay çıkışını yapan ve Nintendo Wii'nin en önemli oyunlarından biri olan Epic Mickey'den geliyor.
 
     Nintendo Türkiye'nin katkıları ile hazırladığımız bu ödüllü yarışmada sorduğumuz soruya doğru cevabı veren 29.kişiye Epic Mickey için özel olarak hazırlanan Mickey Mouse aksiyon figürü ve oyunun yapımcısı Warren Spector imzalı oyunun posterini hediye edeceğiz.
 
     Doğru cevapları, isim ve soyisim bilgileriniz ile beraber iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresine göndermeniz yeterli. Şimdiden herkese bol şans.
 
     Soru: Mickey Mouse'un yer aldığı, 1928 yapımı olan ve oyunda da bir bölüme ismini veren animasyonun adı nedir?
 
     İpucu : Sorunun cevabı Epic Mickey için hazırladığımız video incelemenin içerisinde de yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler