Hogwarts Legacy Yeni Sinematik Fragman: Düşmanlar, Büyüler ve Daha Fazlası

19.01.2023 16:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için sinematik bir fragman yayınlandı. Sinematik fragman içerisinde Hogwarts okulu, çeşitli karakterler, düşman türleri ve daha fazlası yer alıyor.
 
Sihir ve büyü odaklı rol yapma oyunu Hogwarts Legacy yakında geliyor
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte PC sistem gereksinimleri açıklanan Hogwarts Legacy, Harry Potter evreninde geçen açık dünya rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Yeni nesil konsollarda 60 fps deneyimi sunmayı hedefleyen yapım 10 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için ardından 4 Nisan'da PlayStation 4 ve Xbox One için son olarak da 25 Temmuz'da Switch konsolları için çıkış yapacak.  
 
Oyunda biz oyuncular fantastik canavarları keşfedecek, karakterimizi özelleştirecek ve iksirler yaparak büyü kullanımında ustalaşmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra karakterimizin yetenekleri yükseltmeye çalışacak ve olmak istediğiniz bir büyücü için maceralara atılacağız. 
 
İşte sinematik fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 14 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler