Hogwarts Legacy için Yeni Fragman Yayınlandı

14.09.2022 15:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için PlayStation'a özel "Haunted Hogsmeade Shop" görevini gösteren yeni bir fragman yayınladı. 
 
"Haunted Hogsmeade Shop", yalnızca PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarında yer alacak olan Hogsmeade dükkân sahibi Madam Mason'ı içeren ürkütücü bir gizem macera görevi. Oyunu PlayStation 4 veya PlayStation 5 için ön sipariş veren kullanıcılar ek olarak "Felix Felicis İksir Tarifi"ni de elde edecek.
 
"Haunted Hogsmeade Shop Quest" ve oyun içi "Shopkeeper's Cosmetic Set" de dahil olmak üzere ilgili görev tamamlandıktan sonra tüm özel PlayStation içeriğinin kilidi açılabilir. 
 
Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak ardından Switch konsollarına daha sonraki bir tarihte gelecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler