Homeworld 3 PC için Duyuruldu

31.08.2019 00:40 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Geabox Publishing ve geliştirici Blackbird Interactive, Homeworld 3'ü PC için duyurdu. Fig üzerinden fon toplayacak oyun şu anda prodüksiyon öncesi aşamada ve 2022 yılında çıkması planlanıyor.
 
Oyun hakkında:
 

Homeworld, hikayenin bir sonraki bölümü ile birlikte geri dönüyor. Homeworld 3, efsanevi uzay yolculuğu RTS serisinin gerçek devam oyunu.

Orijinal Homeworld oyununun sanat yönetmeni Rob Cunningham tarafından kurulan Blackbird Interactive geliştirme sürecini yönetiyor ve hikayenin devamı, tamamen üç boyutlu savaş sistemi ve beklediğiniz klasik RTS unsurları ile seriyi köklerine döndürüyor. Gearbox Publishing'teki Homeworld Remastered Collection üzerinde çalışmış tecrübeli geliştiriciler tarafından da desteklenecek Homeworld 3 en sonunda hayata geçiriliyor ve ekipler bundan daha fazla mutlu olamazdı.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homeworld 3 Platformlar: PC Geliştirici: Blackbird Interactive Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 20 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler