Horizon Zero Dawn'dan Aloy, Fortnite'a Geliyor

13.04.2021 17:44 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, Horizon Zero Dawn'dan Aloy'un bu hafta Fortnite'a dahil olacağını duyurdu.

Horizon Zero Dawn eşyaları, 16 Nisan'dan itibaren Fortnite'ın içerik mağazasına eklenecek.
 
Bunlar arasında Parıltı Tüpü sırt süsü, Aloy'un Mızrak Kazması, Işılşahin planörü, Kalkan Örücü kaplama, Zonsuz Sevgi ifadesi eşyalarını içeren Aloy kıyafeti ve Göklerin Gözcüsü Aloy Yükleme Ekranı (sadece paketle elde edilebilir) yer alıyor.
 
PlayStation 5 oyuncuları bonus olarak Buzul Avcısı Aloy tarzına sahip olacak.
 
14 Nisan'da PlayStation konsollarında yapılacak olan Aloy Kupası'nda her bölgenin en iyi performans gösteren takımları Horizon Zero Dawn Paketini içerik mağazasına gelmeden önce elde edecek. Aloy Kupası, yay kullanımındaki isabetinizi ve ustalığınızı ödüllendirecek. Her oyunda hayatta kalan son oyuncu olmak için diğer PlayStation 5 ile PlayStation 4 oyuncularına karşı yarışacaksınız. Rakipleri yay kullanarak ortadan kaldırmak da size ek puan kazandıracak.
 
Sınırlı süreli yeni oyun modunda Aloy ve Lara Croft bir araya geliyor. Oyuncular sadece üretilebilir Yay (Aloy) ve Çifte Tabanca (Lara) kullanabilecekleri çiftli bir savaşta Aloy veya Lara Croft kıyafetini otomatik olarak giyecekler. Yaban hayatına karşı tetikte olacak, silahlarınızı yükseltmek için üretim becerilerinizi geliştirecek ve İlkel Azmin Zaferi'ni kazanmaya çalışacaksınız. 16 Nisan TSİ 16.00'da başlayacak ve 18 Nisan TSİ 16.00'da bitecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler