Hunted: Demon's Forge'tan 2. Geliştirici Günlüğü

E'lara ve Caddoc farklı karakterler olsa da iyi bir ikili olacak gibi görünüyorlar
07.05.2011 11:44 Alkan Adakaner


     inXile Entertainment tarafından Unreal Engine 3 oyun motoru kullanılarak geliştirilen aksiyon-rpg oyunu Hunted: Demon's Forge'un yeni geliştirici günlüğü yayınlandı. Geliştiriciler oyunun dünyasını daha ayrıntılı bir biçimde anlatıyor.
 
     Küçük silahlar ve ok üzerinde uzmanlaşmış olan E'lara kadın karakter ile ağır silahlar konusunda yetenekli olan Caddoc adlı erkek karakteri yöneteceğimiz Hunted: Demon's Forge co-op multiplayer desteği de sunacak.

     Aşağıdaki geliştirici günlüğünde de görebileceğiniz gibi oyun yer altından şelalelerin bulunduğu yeryüzü mekanlarına kadar çeşitli yerlerde geçecek.Geliştiriciler oyunun dünyasını tasarlarken Ortaçağ'ın kaos içindeki kirli atmosferinden etkilenmişler. 
 
     Her iki karakterin de büyü konusunda yetenekli olduğu oyunda bazen atıcılık özelliğimizin yanı sıra yüksek yerlerde akrobatik özelliklerimizi kullanmamız gerektiğini de görüyoruz. Hiç kuşkusuz bu gibi özellikler oyunu tekdüzelikten kurtaracaktır.

     inXile Entertainment'in bu geliştirici günlüğünde verdiği en önemli bilgi ise Hunted'ın klasik bir konsol oyunu olmadığı ve oyunda kendi görevlerimizi yaratmamızın mümkün kılındığı oldu. Başarılı bir oyun olmasını beklediğimiz Hunted: Demon's Forge'un geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunted: The Demon's Forge Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler