Immortals of Aveum için Çevre Tasarımını Gösteren Ekran Görüntüleri Yayınlandı

12.07.2023 19:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Ascendant Studios tarafından geliştirilen Unreal Engine 5 destekli tek oyunculu Immortals of Aveum için yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. Büyü odaklı birinci şahıs yapım için yayınlanan yeni ekran görüntüleri çevre tasarımını bizlere gösteriyor.
 
Belirtilene göre bu ekran görüntüleri oyunda yer alan Lucium bölgesinden
 
 
 
Geliştiricilerin belirttiğine göre yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinde gösterilen içerikler Everwar'ın yakınlarında yer alan Lucium bölgesine ait. Bu bölgede taş kaleler, mezralar ve ilgi çekici manzaralar yer alıyor.
 
Immortals of Aveum, UE5'in Nanite ve Lumen teknolojilerinden yararlanan bir yapım olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor. Daha önce ortaya çıkan PC gereksinimleri de oldukça yüksek bir şekilde karşımıza çıkıyor. 
 
Her ne olursa olsun yayınlanan ekran görüntüleri oldukça ilgi çekici görünüyor. Tek oyunculu birinci şahıs büyü odaklı savaşları bizlere aktaracak olan Immortals of Aveum oyununda Jak adlı bir karakteri kontrol ediyoruz. Oyunda birçok büyüyü bir araya getirebiliyor, farklı büyü sınıfları arasında geçiş yapabiliyor ve kombolarla beraber düşmanları alt edebiliyoruz.
 
Immortals of Aveum, 22 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve EA App üzerinden PC için çıkmayı hedefliyor. Oyun Steam'de ve Epic Games üzerinde 999,99 TL'den, Playstation ve Xbox mağazasında ise 1.400,00 TL'den satışta. 
 
Yeni ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler