J.Cameron Avatar : The Game için İlk Video

Oyun farklı atmosferi ve grafikleri ile dikkat çekiyor.
21.08.2009 14:58 Ersin Kılıç

E3'teki Ubisoft konferansında konuşmalar ve bir kaç ekran görüntüsü ile geçen Avatar : The Game sunumu, Games Com'da yerini videolara bıraktı.
 
James Cameron's Avatar filmi için ilk video dün yayınlanmıştı. Bugün ise oyuna ait ilk video yayınlanarak kafalardaki soru işaretleri bir nebze de olsun giderildi.
 
Videoda ilk dikkat çeken ise oyunun atmosferinin filminkine oldukça yakın durduğu. Bir diğer nokta ise oyunun grafiklerinin oldukça güzel gözükmesi. Özellikle ışıklandırmalar ve karakter detayları oyun severleri memnun edecek kalitede gözüküyor.
 
Oyunun Aralıkta gösterime girecek olan filmden bir kaç hafta önce, 24 Kasımda piyasaya sürülecek.
 
Oyun için yayınlanan ilk videoyu buradan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Cameron's Avatar: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler