Japonya'da Monster Hunter Portable 3 Çılgınlığı

02.12.2010 07:56 Alkan Adakaner

 

     Batı'nın aksine Japonya'da bu yılın en çok beklenen oyunu Call of Duty: Black Ops, Gran Turismo 5 veya God of War 3 değildi. Capcom'un ülkede büyük ilgi gören Monster Hunter serisinin yeni oyunu Japonların en çok beklediği oyun.
 
     5 milyona yakın satması beklenen Monster Hunter Freedom 3, sonunda Japonya'da piyasaya çıktı. Tabi Japonlar da gece yarısından sonra uzun kuyruklar oluşturdular. Capcom yetkilileri de oyunun çıkışı için oradaydılar.
 
     Aşağıdaki 12 dakikalık video'da insanların heyecanlı hallerini görmek mümkün. Bu yıl hiç bir oyunu bu kadar beklemedikleri belli.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PSP PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler