Jeff Kaplan: "Overwatch 2'nin Ne Zaman Çıkacağı Hakkında Hiç Bir Fikrim Yok"

04.11.2019 19:19 Gazali Çetinkaya

 
Diablo IV kadar olmasa da Overwatch 2 de pek yakın bir zamanda çıkacak gibi görünmüyor.
 
Blizzon 2019 etkinliğinde PC Gamer ile konuşan Blizzard Entertainment oyun yönetmeni ve başkan yardımcısı Jeff Kaplan "Overwatch 2 ne zaman çıkacak?" sorusuna şu yanıtı verdi:
 
"Bilmiyorum. Hiç bir fikrim yok. Şu anda tek önemsediğimiz şey oyunu harika yapmak. Aklımızda bir çıkış tarihi yok."
 
Jeff Kaplan ayrıca Blizzon 2019'dan sonra Overwatch ekibinin sadece oyunu geliştirmeye odaklanacağını ve bu sebeple oyuncuların oyundan bir süreliğine pek bir haber, duyuru, video vs. beklememesi gerektiğini belirtti.
 
Overwatch 2 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu. Oyunun ilk detaylarına ve fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 22 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler