Just Dance 3, Black Friday Haftasında Para Bastı

Hoop, yandan yandan!
02.12.2011 18:02 Ersin Kılıç


     Just Dance serisi son yılların en başarılı serilerinden birisi. Özellikle satış anlamında Ubisoft'un kasasını fazlasıyla dolduran serinin üçüncü oyunu da tıpkı ilk iki oyunda olduğu gibi başarılı bir performans sergiliyor.
 
      Çıkışından beri satış listelerinde üst sıraları zorlayan oyun Black Friday haftasının ise en kar getiren oyunlarından biri oldu. Amerika'daki alış veriş çılgınlığını tetikleyen Black Friday haftasında oyunun ne kadar sattığı açıklandı.
 
     Ubisoft yaptığı açıklama ile Just Dance 3'ün sadece 20 - 26 Kasım haftasında 700.000 satış rakamını geride bıraktığını duyurdu. Bu ay içerisinde PS3'e de çıkacak olan oyunun bu başarısı doğal olarak sadece Xbox 360 ve Wii versiyonlarına ait. Geçen hafta yılbaşı dönemine bu satışlarla mükemmel bir başlangıç yaptığını belirten Ubisoft ise bu durumdan tabi ki çok memnun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Dance 3 Platformlar: XBOX 360 PS3 Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 10 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler