Kid Icarus Bir Stand ile Birlikte Gelecek

12.01.2012 08:35 Alkan Adakaner

 
       Nintendo tarafından geliştirilen Kid Icarus Uprising'in bir stand (ayaklık vs) ile birlikte geleceği açıklandı. Bu stand ile oyunu sabit olarak çok daha rahat bir şekilde oynama şansımız olacakmış.
 
     Super Smash Bross serisinin yönetmeni Masahiro Sakurai'nin başında bulunduğu Kid Icarus Uprising'in Circle Pad Pro desteğinin de bulunacağını belirtelim. Oyun ayrıca 6 AR kartı ile birlikte satışa çıkacak.
 
     Aşağıda oyunun standına ait ilk görüntüyü bulabilirsiniz. Şu an için sadece Japonya'ya duyurulan bu stand büyük ihtimalle Avrupa'da da karşımıza çıkacaktır. Bu arada oyunun Avrupa çıkış tarihinin henüz açıklanmadığını da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kid Icarus Uprising Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 16 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Dk önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 42 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler