Kingdom Come: Deliverance'a Mod Desteği Gelebilir

25.01.2014 20:49 Alkan Adakaner


    Warhorse Studios tarafından geliştirilen açık dünya oynanışına sahip aksiyon-rpg oyunu Kingdom Come: Deliverance bildiğiniz gibi CryEngine ile geliştiriliyor. Oyunun PC tabanlı olması ve CryEngine ile geliştirilmesi mod yapımcılarının da ilgisini çekti. Geliştiriciler mod desteği sunma konusunda ise gayet hevesli.
 
     "Modlama konusunda son derece açığız. CryEngine kullandığımız için modlama da oldukça kolay olacaktır. Ayrıca araçlarımızı CryEngine yazılım geliştirme kitleri ile birlikte sunmak istiyoruz. Şu an için hiç bir şey garanti değil, ama böyle bir şeyi yapmamak utanç verici olurdu"
 
     Mod yapımcılarının The Elder Scrolls V: Skyrim gibi oyunlarda neler yapabildiğini gördükten sonra bu konuda heyecanlanmamak elde değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 20 Dk önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabı Başladı! 2 Saat önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 Saat önce Sony, Yepyeni Oyun Concord'un Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler