Kojima: Kimse İlk Metal Gear Solid'in Başarılı Olmasını Beklemiyordu

14.03.2014 07:55 Alkan Adakaner


     Metal Gear serisinin yaratıcısı olan Hideo Kojima PSOne'da Metal Gear Solid ile birlikte oyun dünyasını sarsmıştı. Gizlilik öğelerini son derece başarılı bir şekilde kullanan oyun sıradışı karakterleriyle de ilgi topladı. Hideo Kojima'ya göre Metal Gear Solid'in bu kadar başarılı olmasını kendisi de beklemiyormuş.
 
     "Bu oyun için elimden gelen herşeyi yapmalıydım ve bu oldukça zordu. Zor zamanlar geçirdim; ama bütün bunlar aynı zamanda eğlenceliydi. Ben veya başka birisi Metal Gear Solid'in pek satacağını düşünmüyorduk; yani talihliydim; çünkü 'bu oyunun şu kadar satması için şunu yapmalıyım' gibi bir düşüncem olmadı, böylece hoşuma giden herşeyi oyuna koyabildim"
 
    "Bu oyunu nasıl iyi satarım diye düşünmedim; çünkü iyi satmasını beklemiyordum; aynı zamanda çevremdeki insanların da benden hiç bir satış beklentisi yoktu. Kimse bana oyundan şu kadar satmalısın diye baskı yapmadı, yani şanslıydım"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 3 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 3 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler