Konami'nin Metal Gear Solid 5'teki 51. Görevi Tamamlamaya Niyeti Yok

01.09.2016 03:19 Gazali Çetinkaya

   
   Metal Gear Solid V: The Phantom Pain başarılı bir oyundu fakat kusursuz değildi. Özellikle koleksiyoncu sürümünde ortaya çıkan 51. görevin ara sahnesi oyunun eksik olduğu izlenimini veriyordu. 
 
   Metal Gear Solid V: The Definitive adının geçmesiyle birlikte bizler de bir umut, kesilmiş görevin oyuna dahil olacağını düşünmüştük ancak Konami, twitter üzerinden verdiği bir cevapla hayranlarını üzdü. Konami, 51. Görev ile ilgili sorulan soruya 51. görevi geliştirime gibi bir planımız yok cevabını verdi.
 

 
   Metal Gear Solid V: The Definitive Experience; Kuzey Amerika'da 11 Ekim, Avrupa'da 13 Ekim ve Japonya'da 10 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. 
 
   Paket içerisinde Ground Zeroes, Phantom Pain ve DLC'leri içerecek. Fiyat ise $49.99 olarak belirlenmiş durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler